MARTI, Ianuarie 8, 2011 14:03

Proiectare

     Primul pas în realizarea unei construcţii îl reprezintă proiectarea, tocmai de aceea în acest domeniu pregătirea şi specializarea profesioniştilor, precum şi experienţa companiilor este esenţială. Proiectul perfect înseamnă o combinaţie ideală între imagine şi usurinţă în folosire. Când se concepe un proiect, rezultatul trebuie să fie estetic, dar şi perfect corespunzător scopurilor pentru care va fi folosit.

     Va invitam sa descoperiti cateva proiecte realizate de compania Profesional Construct

Consultanta

Societatea noastra va poate oferi servicii complete de consultanta tehnica de specialitate la toate fazele de realizare a unui proiect:
- evaluarea starii actuale a obiectivelor de interes ("due diligence report")

- solutii tehnice si analize comparative pentru alegerea variantei optime
- asistenta tehnica de specialitate pe parcursul lucrarilor de executie

- rapoarte de expertiza tehnica privind gradul de asigurare la incarcari din actiunea seismica si din exploatare curenta

Detaliere

     Una din directiile de evolutie a companiei noastre a fost dezvoltarea unui departament specializat pentru realizarea planurilor de detaliu pornind de la proiectul tehnic, atat pentru constructii din beton armat cat si pentru structuri metalice: planuri de armare, extrase de armatura, planuri de uzinare – pozitii reper, ansambluri de uzinare, planuri de montaj, liste de laminate si organe de asamblare.

Sisteme de consolidare cu fibra de carbon si fibra de sticla S&P

    Profesional Construct este distribuitor exclusiv in Romania pentru sistemele de consolidare cu fibre in matrice polimerica S&P - Clever Reinforcement Company, Elvetia